FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederacióCompeticióARC i SeleccionsPromocióLa BotigaForumMultimèdiaOficina de Servei

La Federació Federació Catalana de Voleibol - Tenda Online FCVb - Equipació de voleibol - Material per voleibol BlogVolei PlatjaÀrbitres

Notícies /
General

Oportuntitat única: curs entrenador online nivell bàsic i nivell avançat

22/04/2020

Oportuntitat única: curs entrenador online nivell bàsic i nivell avançat


La Federació Catalana de Voleibol, mitjançant l’Escola d’Entrenadors, organitza un curs d’entrenador online tant per a nivell bàsic com per a nivell avançat. El curs es celebrarà entre el 4 i el 8 de maig en diferents horaris de manera telemàtica, mentre la part presencial es tindrà temps de realitzar fins a finals de desembre a les diferents seus on s’organitzi. Aquesta és una oportunitat única donades les circumstàncies d’estat d’alarma.

Hi ha dues opcions a l’hora de realitzar aquest curs. La primera és seguint les classes de manera telemàtica en el dia i l’horari indicats en el programa mitjançant l’aplicació ZOOM. La segona opció és visualitzar el vídeo de la classe quan es tingui possibilitat, i dins els termini establert. En ambdós casos l’assistència, visualització i descàrrega de les classes serà controlada i comprovada.

Altres avantatges de realitzar aquest curs online són, a part de poder-ho fer des de casa, la possibilitat de realitzar la part pràctica en els grups que s’organitzin per proximitat geogràfica a diferents seus. També implica la inscripció a aquest curs que es tramitarà directament l’autorització federativa al setembre per poder exercir com entrenadors/es la propera temporada. A més, en aquesta ocasió, no hi ha límits de places d’inscripció per facilitar aquest servei als futurs entrenadors en aquesta situació excepcional. La data límit d'inscripció és el proper 28 d'abril.

Així, a partir del proper dia 4 de maig, els inscrits podran gaudir d’una formació amb professionals del voleibol en assignatures com psicologia, tàctica, i reglament per al nivell bàsic, o minivòlei, planificació, reglament e higiene, entre d’altres del nivell avançat. Les classes telemàtiques permetran als alumnes consultar els dubtes, en directe, als diferents professors.

Com en els cursos presencials, els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic i de Nivell Avançat, que seran definitius una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la FCVb.

INFO GENERAL

INSCRIPCIO N. BÀSIC

INSCRIPCIÓ N. AVANÇAT


<< Tornar

Publicitat de la Federació Catalana de Voleibol


Patrocinadors de la Federació Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓ
· NOTÍCIES
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓ
· ARC I SELECCIONS
· PROMOCIÓ
· LA BOTIGA
· FORUM
· MULTIMÈDIA
· LA FEDERACIÓ
· ENTRENADORS
· VOLEI PLATJA
· ÀRBITRES
· ACTIVITATS SELECCIONS CATALANES
· AFICIONATS AL VÒLEI
· AFILIATS A LA FCVB
· ESCOLES I CLUBS NO AFILIATS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 93 268 41 77 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tenda de voleibol, tenda de volei-platja, equipació de voleibol, material per voleibol, pilotes de voleibol, pilota de voleibol, pilotes de volei-platja, pilota de volei-platja, camisetes, bambes de voleibol, xarxa de voleibol, beachvolley material