FacebookTwitterYouTube
HomeLa FederaciónCompeticiónARC y SeleccionesPromociónLa TiendaForoMultimediaOficina de Servicio

La Federación Federación Catalana de Voleibol - Tienda Online FCVb - Equipación de voleibol - Material para voleibol BlogVolei PlayaÁrbitros

Noticias /
General

En marxa la Fundació UFEC amb les 41 federacions esportives presents

21/07/2016

En marxa la Fundació UFEC amb les 41 federacions esportives presents


La seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya va acollir aquest passat dimarts 19 de juliol la constitució de la Fundació UFEC, un instrument que, en paraules del president de l’entitat, Gerard Esteva, servirà per “aconseguir finançament per a l’esport català, els seus esportistes, clubs i federacions”.

L’acte, que va comptar amb els presidents i secretaris de les 41 federacions, entre les quals es troba la Federació Catalana de Voleibol, encapçalada per la seva presidenta Maribel Zamora, que formaran part del patronat de la fundació inicialment (la resta anirà incorporant-se després de les celebracions de les respectives assemblees on han de ratificar l’acord d’entrada al patronat), va servir per donar vida a un dels projectes en què la UFEC i les federacions han dipositat una major confiança per fer front al futur de l’esport del país.

L’esport català ha patit en aquests darrers anys grans retallades, sovint insuportables, que el sector ha sabut combatre amb la tenacitat i voluntat característiques dels seus esportistes, directius i voluntaris; però la situació actual de manca de recursos obliga a repensar noves vies de finançament.

Amb la creació d’aquesta fundació, la UFEC i les federacions pretenen aconseguir l’entrada de recursos privats en els diferents projectes esportius del país perquè donada les característiques jurídiques de les fundacions, les quals atorguen avantatges fiscals en les donacions, poden ser un al•licient per a l’entrada d’aquest finançament que necessita el sector. La Fundació UFEC és una entitat sense ànim de lucre, nascuda amb l’objectiu principal de donar suport i promoure l’esport de club del nostre país.

D’altra banda, la UFEC impulsa aquesta fundació amb l’objectiu de conscienciar la població de la importància de l’esport més enllà dels valors merament esportius que hi van associats; l’esport és, també, una eina educativa que promou valors molt positius per a la societat, així com un instrument per a la integració social, facilitador de benestar i salut, creador de nova ocupació laboral i dinamitzador econòmic del territori. Recordant aquests valors que representa l’esport, la seva funció d’utilitat pública, es pretén també combatre la falta de finançament del sector.

En aquest sentit, la UFEC està treballant en la campanya de llançament “Impulsa’ns”, per donar a conèixer la Fundació i començar a recollir les donacions de particulars per destinar-les a programes de clubs esportius catalans (50%), de les federacions esportives catalanes (25%) i programes socials (25%).


<< Volver


Patrocinadores de la Federación Catalana de Voleibol


· LA FEDERACIÓN
· NOTICIAS
· MAPA WEB
· NOTA LEGAL
· COMPETICIÓN
· ARC Y SELECCIONES
· PROMOCIÓN
· LA TIENDA
· FORO
· MULTIMEDIA
· LA FEDERACIÓN
· ENTRENADORES
· VOLEI PLAYA
· ÁRBITROS
· ACTIVIDADES SELECCIONES CATALANAS
· AFICIONADOS AL VOLEIBOL
· AFILIADOS A LA FCVB
· ESCUELA Y CLUBES NO AFILIADOS A LA FCVB
Federació Catalana de Voleibol . Jonqueres, 16 5é C · 08003 Barcelona · Espanya · T. 932684177 · E. fcvb@fcvolei.cat · Nif. G08882797 · By Anunzia

tienda de voleibol, tienda de voley-playa, equipación de voleibol, material para voleibol, balones de voleibol, balón de voleibol, balones de voley-playa, balón de voley-playa, camisetas, zapatillas de voleibol, red de voleibol, beachvolley material